Werkzaamheden

Nieuwbouw

Bouwen met passie! Onze visie die wij bij elke opdracht/klus hanteren, en de klanten laten blijken. Passie voor het maken van uw ideale woonwens. Of het nu een ontwerp op maat is of projecten op basis van een bestaande tekening.

De kracht van G. Ruiter bouwbedrijf ligt echter vooral ook in het begeleiden van de opdrachtgever bij het maken van verantwoorde keuzes. Rekening houdend met de huidige situatie van de opdrachtgever maar ook met de toekomst. Zodat een woning of bedrijfspand ook op de lange termijn een ideale huisvesting zal blijken. Een grondige inventarisatie van wensen, eisen en (financiële) mogelijkheden leidt bij bouwbedrijf G. Ruiter altijd tot een voorstel waarmee de opdrachtgever uit de voeten kan. In de intensieve dialoog die daarop volgt worden de plussen en minnen tegen elkaar weggestreept. Wat overblijft is een plan op maat, passend in de beeldvorming en het budget van de opdrachtgever.

G. Ruiter bouwbedrijf biedt de particuliere klant keuze uit een groot aantal werkzaamheden die een toegevoegde waarde aan uw woning geven. Denk aan dakkapellen, uitbouwen, erkers en tal van diverse andere werkzaamheden. Al deze verschillende mogelijkheden bieden u de variatie en de creativiteit bij het bouwen van uw ideale woonwens. U creëert samen met ons uw eigen signatuur, die wij met ervaren vakmensen en hoge kwaliteit tot in de detail verwezenlijken.

Verbouw en Onderhoud

Het begrip “Verbouw” is wat G. Ruiter bouwbedrijf betreft heel breed, eigenlijk onbeperkt.

Iedere verbouwing, aanpassing of uitbreiding, klein of groot, wordt door de vakbekwame medewerkers van het bedrijf nauwgezet uitgevoerd. Aan woningen maar ook aan bedrijfspanden en dat geldt ook voor het complete onderhoud.

Renovatie en Restauratie

Renovatie

In opdracht van woningbouwverenigingen, instellingen, scholen en ook particulieren wordt door G. Ruiter bouwbedrijf complete of deelrenovaties uitgevoerd. Variërend van het vervangen van oude (houten) kozijnen door onderhoudsvriendelijke materialen tot het installeren van een nieuwe keuken of badkamer, projectmatig of in een individuele woning. En ook hier staan een goede planning en organisatie garant voor oplevering ”just in time“.

Restauratie

In de restauratie van panden ligt een grote uitdaging voor de ware vakman. Kennis van oude technieken en materialen is een absoluut vereiste, evenals ambachtelijk vakmanschap. Inventiviteit en creativiteit krijgen alle kans, binnen de grenzen en voorwaarden die aan de restauratie gesteld worden. Bijvoorbeeld door Monumentenzorg.

G.Ruiter bouwbedrijf heeft de juiste partners en daarmee de mogelijkheden in huis om iedere gewenste restauratie tot in het kleinste detail uit te voeren. Wij weten bovendien de weg als het gaat om het traceren van oude en authentieke materialen, zodat niets een perfecte restauratie in de weg hoeft te staan.